Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ


    Στις 21 Νοεμβρίου ήμερα Πέμπτη και κατά τη διάρκεια του Προγράμματός μας, μάθαμε πώς να αφιερώνουμε την προσοχή μας και ταυτόχρονα να αγνοούμε τους περισπασμούς. Είναι σημαντικό για τα παιδιά, όχι μόνο να καταλάβουν τη σημασία που έχει να ακούν και να απαντούν σε αυτό που λέει κάποιος, αλλά και να προσπαθούν να διατηρούν την προσοχή τους και να συνεχίζουν μία δραστηριότητα, ακόμη κι όταν υπάρχουν περισπασμοί.
   Έτσι, στο σχολείο κάναμε παιχνίδια ρόλων, στα οποία κάθε παιδί προσπαθούσε να κρατήσει την προσοχή του συγκεντρωμένη στη συζήτηση, την ώρα που κάποιο άλλο παιδί προσπαθούσε να του την αποσπάσει.
       Τιμώμενο πρόσωπο αυτή την εβδομάδα ήταν η Παρασκευούλα. Μας επισκέφθηκε η μαμά της, η οποία μας έδειξε  οικογενειακές  φωτογραφίες και απ΄την βρεφική ηλικία της κορούλα της μέχρι σήμερα.  Μας έδειξε επίσης  μέρη  που έχουν επισκεφθεί.
Στη συνέχεια η μαμά της Παρασκευούλας  είχε μια έκπληξη για τα παιδιά!!!
Είχε φέρει μαζί της τα απαραίτητα υλικά για να φτιάξουμε μια χριστουγεννιάτικη χιονόμπαλα!!!Tο κατευχαριστηθήκαμε γιατί αγαπάμε glitter!!!Λατρεύουμε την χρυσόσκονη!!!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγιασμός για τη σχολική χρονιά 2022-2023

  Ευχόμαστε σε όλους μια όμορφη, χαρούμενη ,δημιουργική ,σχολική χρονιά! Σας ενημερώνουμε ,ότι ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά, 2022-20...